Tidigare evenemang-en

New Puff-en

Bodhisattva är ett vintageband med fötterna i det mer oexploaterade 60/70/80-talsarkivet. Att hitta fina låtar som ingen annan gjort covers på är lite av en sport, det gör att repertoaren blir en go mix av kända och okända alster. Allt från Beatles till John Mayall, Byrds, The WHO, Kinks, Jefferson Airplane och många många fler. En musikalisk resa över genrer och det kända och okända. Bandet består av sju medlemmar och har hängt ihop i 35 år, med ett kortare uppehåll på 25 år (!). För sex år sedan slöt medlemmarna upp igen och har sedan dess utforskat terrängen med ett urval årliga spelningar. Bodhisattva är ett renodlat liveband som bör upplevas på plats.
Temat går självklart genomgående i 60-70 tals tema, mat, dryck och kläder. 
Musik vid 20.00, Kök och Bar öppet från kl. 17 - 01. Ni som önskar äta, boka gärna bord, underlättar för köket. 
Inträde 100 kr 


New Puff-en

Sthlm Sweet Spot som är en avknoppning av det anrika coverbandet Sthlm Groove Collective som funnits i flera år på klubbar i stan. Vi tar delar av arvet vidare och fortsätter att sprida musik- och dansglädje! Vi lirar svängiga soulcovers från både från nu- och dåtid och blandar med kända och okända låtar av artister som bl a Allen Stone, Erykah Badu, Frank McComb, Angie Stone och Erik Gadd. Sthlm Sweet Spots eget sound och egna tolkningar kombinerat med den eminenta sångerskan Marija Knezevic djupa, personliga och intima röst lämnar sällan någon lyssnare oberörd.
När den tajta soulgrooven och svänget börjar ljuda och kittla själen så brukar det vara svårt att låta bli att dansa.
Mer info.FB sida..Youtube...

Musik vid 20.00, Kök och Bar öppet från kl. 17 - 01. Ni som önskar äta, boka gärna bord, underlättar för köket. 
Inträde 120 kr

New Puff-en

Traditionen fortsätter med helgrillat vildsvin i trädgården. Förutom vildsvin dukas det upp en buffé med goda tillbehör. På scen Roberta's och The Midnight Men, med bl.a. Martin Englund och Erika Lundqvist. Duon som vann Scandinavian Blues Contest 2015. Hemsida...

Ta en sväng förbi under dagen och kika hur det går med grillningen, utebaren håller öppet. Insläpp till middagen startar kl. 17, middagen serveras vid kl. 18.00. 
Efter kl. 20.00 öppnar vi dörrarna för er som endast vill lyssna på musiken. Inträde 100 kr. Förboka senast torsdag den 10:e, genom att betala in på vårt bankgiro: 270-5374. Pris: 300 kr för mat och underhållning, maila hur många ni blir på team@gastfrihet.se