DSC 5832

Caravan Hostel, vandrarhem

Övernatta alternativt bo kvar en längre stund och njuta av livet i charmiga husvagnar och stugor. I servicehuset, i nära anslutning, finns tillgång kök, dusch, toalett, tvättmaskin och bastu. Vagnarna/stugorna ligger i mysig trädgårdsmiljö. Om ni är en större grupp, företag, svensexa eller liknande finns här gott om plats. Önskar ni middag på kvällen och frukostbuffé på morgonen, så ordnar vi det för grupper sex personer eller fler. 
Pris varierar beroende på storlek av vagn alt. stuga. Grundpris från 365 kr/vagn upp till 600 kr/dygn. Ni håller själva med lakan och städar vagnen innan avfärd. Önskar ni hyra lakan tar vi 75 kr/person och för städning 150 kr/vagn. 

Vagnarna/stugorna är placerade i nära anslutning till vår scen och serveringsområde. Detta innebär att ni som kommer och bor inte kan ta med eller förtära egen mat och dryck på själva serveringsområdet. Levande musik har vi främst mellan kl. 20-23 på lördagarna under högsäsong samt även vissa onsdagar, köket håller öppet onsdag till lördag 18.00 - 01.00. Lugna kvällar stänger vi tidigare.

För mer information om vagnarna och priser vänligen maila eller ring. 
Mail: team@gastfrihet.se
Mobil nr: 073-9124134
Bankgiro: 270-5374 

Vattensport

Från 1 maj finns nu att hyra en motorbåt, Flipper 570 med 65 HK Suzuki. Perfekt snurra för att åka vattenskidor eller ta en tur i skärgården. Alternativt hyr en skeppare som tar dig ut för en tur eller för att åka vattenskidor. Det går även att hyra kajaker. Finns i nuläget 2 stycken. 

För mer info. om priser och boka kontakta team@gastfrihet.se