DSC 5832

Caravan Hostel Vandrarhem

På Edeby Gästfrihet på Väddö kan ni övernatta eller bo kvar en längre stund och njuta av livet i charmiga husvagnar och stugor. I servicehuset, i nära anslutning, finns tillgång kök där ni kan ordna er frukost. Dusch, toalett, tvättmaskin och bastu finns också i servicehuset. Vagnarna och stugorna ligger i mysig trädgårdsmiljö. 
Priserna varierar beroende på storlek av den vagn eller stuga som ni väljer. Grundpris är från 385 kr/vagn upp till 800 kr/dygn (2–5 boende). Om ni vill hyra lakan så kostar det 100 kr/person. Om ni inte vill städa innan avresan så kan ni överlåta det till oss för 150-250 kr per vagn/stuga. 

Boka gruppboende
Möjlighet för större sällskap att boka boende finns, här finns gott om plats. Gästfrihet är en intim och perfekt miljö för födelsedagsfirande, svensexa, bröllopsfest, företagsevent eller liknande. Önskar ni dessutom middag på kvällen och frukostbuffé på morgonen, så ordnar vi det för grupper på sex personer eller fler. 

Scen och servering
Vagnarna/stugorna är placerade i nära anslutning till vår scen och vårt serveringsområde. Detta innebär att ni som kommer och bor inte kan ta med eller förtära egen mat och dryck på själva serveringsområdet. Levande musik har vi främst kl 20.00–23.00 på lördagarna under högsäsong, köket håller öppet kl 18.00–01.00.

För mer information: 
Mail: team@gastfrihet.se
Mobil nr: 070-9557799
Bankgiro: 270-5374